WEDDINGDAY

 Make-up

Als je kiest voor Studio Cara voor je grote dag dan kies je voor zachte, romantische en naturelle make-up. Make-up die jouw sterke punten in de verf zet en waarbij we focussen op datgene wat jij extra mooi vindt aan jezelf. Make-up waarbij we jou omtoveren tot de beste versie van jezelf maar waarbij jij vooral JIJ blijft! Sprankelend, natuurlijk en zelfverzekerd jouw grote dag tegemoet.

Alle producten die we bij Studio Cara gebruiken zijn clean, crueltyfree en vegan. Want ook dat dragen we hoog in het vaandel: Natuurlijke producten die lief zijn voor je lijf en planeet, maar toch topkwaliteit bieden.

 

Hair

It's a hair thing! Een kapsel kan meer definitie en vorm aan je gezicht en uitstraling geven. Het juiste kapsel maakt jouw look helemaal af en vormt samen met je make-up en jurk het totaalplaatje. Samen nemen we voldoende tijd tijdens de try-out om verschillende dingen uit te proberen en te bespreken wat jij mooi vindt en wat 100% bij jouw persoonlijkheid past. Losse wavy curls, een boho half opgestoken kapsel, een messy bun,... er zijn eindeloos veel opties en dat kan soms nogal overweldigend zijn. Geen nood, Studio Cara to the rescue! Die wilde haardos wordt getemd of dat futloze kapseltje wordt wat Vavavoom in geblazen. Krullen, stijlen, opsteken, geen geheimen hier! We proberen verschillende kapsels uit net zolang jij met een big smile de try-out sessie verlaat en je met een gerust hartje je grote dag tegemoet gaat.

 

Flowers

Flowerstyling op jouw huwelijk, datgene wat heel het feest, ceremonie, diner, look,... die fleurige touch geeft waarbij ieders mond openvalt. Speelse, subtiele bloemenvaasjes hier en daar, een centerpiece om u tegen te zeggen bij de ceremonie of een volledige aangeklede zaal om het feest en diner dat wauw-effect te geven, zo eentje waarbij je je ogen blijft uitkijken en steeds nieuwe bloemen ontdekt. Bruidsmeisjes met een subtiele bloemenkam in het haar dat matcht met jouw bruidsboeket en de corsages van de bruidegom en grooms. Sounds like heaven? I know! Ik kan mezelf helemaal verliezen in deze bloemenpracht en tover graag jouw hele huwelijksfeest om in een prachtige bloemendroom waarbij geur en kleur de hoofdrollen spelen. 

We bespreken op voorhand wat jullie graag willen: Wat is jullie stijl, welke kleuren spreken jullie aan, wat typeert jullie als koppel... en niet onbelangrijk, wat is jullie budget? Met dit alles ga ik aan de slag en bouwen we samen een pinterest-bord op waarbij ik met de nodige artistieke vrijheid aan de slag ga.

 

Neem alvast een kijkje in het Studio Cara portfolio om kennis te maken met de huwelijken en koppels van voorbij jaren.

Heb je ook zin gekregen om jullie totaalconcept door Studio Cara tot leven te laten komen? Of wens je graag nog wat vrijblijvende info? Zeker mogelijk! Vul het contactformuliertje in of stuur een mailtje naar info@studiocara.be en ik leer jullie heel graag kennen!