About Studio Cara

Hi iedereen, ik ben Ruth De  Keyser oftewel Studio Cara. De  naam Studio Cara vloeit voort uit mijn achternaam, Cara betekent ‘keizer’ in het Lets. Maar tevens betekent Cara in het Spaans ook ‘gezicht’ en dat is het belangrijkste canvas voor een MUA.
Na jaren van interesse en experimenteren ben ik in februari 2017 gestart met de opleiding ‘Beauty Essentials’ bij MUD. Na enkele maanden heb ik mijn certificaat gehaald, waarna ik nog enkele workshops make-up en hairstyling heb gevolgd om mijn skills wat te verfijnen.
Via deze weg wil ik je laten kennis maken met Ruth als MUAH en bekijk ik graag samen met jou wat de interesses en vragen zijn. Zo wil ik steeds een persoonlijke look op maat creëren voor je trouwdag, verjaardag of gewoon voor wat me-time. Een leuke girslnight met wat tips & tricks about make-up is uiteraard ook mogelijk! Via de minerale make-up van Glo, I am Klean, Axiology, Hurraw,... kan ik de best mogelijke kwaliteit garanderen op een natuurlijke manier. Goed voor je huid en de planeet!
Liefs, Ruth.